Termeni si conditii

 
| Turcia | Grecia | Egipt | Contact |
 
Cauta sejurTermeni si conditii

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.komsi.ro

 

Acest website este detinut si administrat de S.C. Komsi Group S.R.L.

Accesand sau utilizand website-ul  www.komsi.ro , acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

S.C. Komsi Group S.R.L. nu este raspunzatoare  pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intotdeauna  vor  avea prioritate informatiile primite in agentie.

1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.komsi.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar  in scopuri personale, non-comerciale.

 

2. Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;

aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;

neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;

interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;

utilizatorul www.komsi.ro  nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;

utilizatorul www.komsi.ro  nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;

utilizatorul www.komsi.ro  nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre  S.C. Komsi Group S.R.L. la adresa contact@komsitravel.ro.

 

3. Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.komsi.ro

 

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia Dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea Dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la S.C. Komsi Group S.R.L. si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. S.C. Komsi Group S.R.L. nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii S.C. Komsi Group S.R.L. (agentii proprii). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii (agentiile proprii).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. S.C. Komsi Group S.R.L.  nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu S.C. Komsi Group S.R.L. pentru detalii complete.    

4. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic S.C. Komsi Group S.R.L.  despre intentiile Dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

S.C. Komsi Group S.R.L. sau  Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. S.C. Komsi Group S.R.L. sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume),  S.C. Komsi Group S.R.L.  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

 

5. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati …………...

S.C. Komsi Group S.R.L. nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online …………….

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare transzactie online. Cardurile accepate la plata sunt cele emise sub siglele …………………………..

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul S.C. Komsi Group S.R.L., al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile Dvs. Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

S.C. Komsi Group S.R.L.sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

S.C. Komsi Group S.R.L.sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

  

6. Confidentialitatea datelor

Prin acordul Dvs.exprimat prin accesarea si utilizarea www.komsi.ro , datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de S.C. Komsi Group S.R.L.  in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

7. Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.komsi.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea S.C. Komsi Group S.R.L. sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

 

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, de catre  S.C. Komsi Group S.R.L., operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. …………………………..Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat (obligata) sa furnizati unele din aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate explicit in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre Dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt communicate numai urmatorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai S.C. Komsi Group S.R.L., care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functiile de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Komsi Group S.R.L., Bucuresti, Str. Aniversarii nr.41, Etaj 2, Sector 3, cod postal 031463.  Daca unele din datele despre Dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

9. Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea

S.C. Komsi Group S.R.L. nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.komsi.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

S.C. Komsi Group S.R.L. actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

S.C. Komsi Group S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

 

10. Modificari in termeni si conditiile de utilizare

S.C. Komsi Group S.R.L. poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre Dvs., ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor S.C. Komsi Group S.R.L. si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

 

 

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.komsi.ro  si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.